2010/08/11

the beginning of the end

Vika viikko taallon menny ihan liian noppeeta. Oon tavannu miljoona uutta ihmista, ja on ihan vaarin, etten osaa keranny nahha ku jonku pari tuntia. Ei oo haitannu yhtaan, etta oon nukkunu 8 eri sangyssa tan tripin aikana ja nahny mitenka keskenasa tosi erilaiset perheet ellaa taalla.

En rupee tahan selostaan kaikkee mita oon tassa vikassa perheessa tehny, mutta kaytiin mm. Hiroshimassa, eri temppeleilla, shoppaamassa, syomassa vaikka mita sapuskoja ja country matsurissa. Tasson sunnuntailta kuva, oon taas vaihteeks BBQ pippaloissa! Hostsisko Yurie vieressa ;-;

Kaikki oli ihan innoissaa Yurien poikakaverista Hirokista, kun soli kulma niin handsome:D Eilen kavinki Yurien ja Hirokin kanssa pikkutripilla, ku kaytiin niilla temppeleilla ja syomassa okonomiyakia. Sen jalkeen pelasin Marin ja obaachanin kanssa korteilla! Japsien korttipelit on hauskoja, vaikka on nuo varmaan Suomessaki normeja. En tiia, en pellaa ikina korteilla!
Sitte kaytiin obaachanin kanssa lahimmassa kauppakeskuksessa ja ostin vikat tuliaiset ja karkkia 30e:lla. Ahahah nauroin tyyliin ittekseni ku napsin eri pikkupaketteja hyllysta! Halvimmat ei maksanu ees yhta senttia:D
Illalla sitte kaikki tuli tanne syomaan.

Vasemmalta oikeelle ylarivi ensin: Mariko, mina, Takashi, obaachan, Youhei, Tatsuo, ojiisan, Yurie ja Yurien kaveri Aoi. Tama talo missa asuin on siis Marikon ja Takashin, vaikka oikeasti minun olis pitany asua Tatsuon, Youhein ja Masaen (otti kuvan) luona.
Tassa viela Tatsuo, mina ja Masae!


Tanaan lahetaan syomaan viela yhessa, sitte shinkansenilla Osakaan, yo hotellissa ja torstaina Japanin aikaa klo8 lahtee lento Tokioon ja Tokiosta Suomeen klo12. Oon Suomessa torstaina Suomen aikaa 16:20, soitan iska ja aiska sitte!

Bloggaaminen ei jaa tahan, vaikka reissu loppuuki kohta. Viela pistan kuvia ja kerron ehka joistain jutuista viela tarkemmin. 20kg tuliaisiaki on vasta postissa menossa Suomeen! Ruumalaukussa toiset 18kg, repussa 5kg ja kasilaukussa 2,5kg. Eli rahaa on palanu:D

おわった? Ei ikina!

1 kommentti:

Miia kirjoitti...

paljon on perheitä,joten paljon on myös kuvia. Ihanaa että tuliaiset on postissa niin ehtivät tulla ennen joulua, tais tulla pakattuu omiaskin tavaroita kun on ostoksiaskin niin hurjasti. Mutta rahaa on turha surra sillä mikä olisikaan parempi kohde.
lähipäivinä nähään!